KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA TN. HAJI IR. MOHAMAD MOHYDDIN BIN MOHD NOOR, PENGURUS BESAR TENAGA NASIONAL BERHAD (TNB) NEGERI TERENGGANU, PLANT GENERAL MANAGER STESEN-STESEN JANAELEKTRIK KENYIR DAN PENGURUS KANAN (PENGELUARAN) BAHAGIAN PENJANAAN TNB

AHAD, 08 JANUARI 2023: Tn. Haji Lukema Meri bin Salleh@ Abdul Latif, Yang Dipertua Majlis Daerah Hulu Terengganu telah menerima Kunjungan Hormat daripada Tn. Haji Ir. Mohamad Mohyddin bin Mohd Noor, Pengurus Besar Tenaga Nasional Berhad (TNB) Negeri Terengganu dan En. Rasidi bin Yamin, Plant General Manager Stesen-stesen Janaelektrik Kenyir bersama En. Md Yuzeiry bin Md Yassin, Pengurus Kanan (Pengeluaran) Bahagian Penjanaan TNB.

Pertemuan dua hala ini diadakan bagi menjalinkan hubungan kerjasama strategik di samping berkongsi pendapat dan bertukar pandangan sekaligus mewujudkan kerjasama dalam membangunkan tadbir urus yang lebih efisien.

Pin It

MDHT logofooterMAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU,
21700 Kuala Berang,
Terengganu Darul Iman.

TALIAN AM : 09-6811 149 / 466
FAKS : 09-6811 655
E-MEL : mdht@terengganu.gov.my
WAKTU OPERASI : Ahad - Khamis | 8:00pg - 5:00ptg

Penafian : Majlis Daerah Hulu Terengganu tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Majlis Daerah Hulu Terengganu

MyGov Portal
TERENGGANU PAY
BILANGAN PREMIS DI BAWAH SELIAAN MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU TERENGGANU