MESYUARAT PENYEDIAAN LAPORAN PENDEKATAN KAJIAN (LPK) – KAJIAN RANCANGAN TEMPATAN DAERAH HULU TERENGGANU, TERENGGANU 2035 (PENGGANTIAN)

KHAMIS, 18 MEI 2023: Satu (1) mesyuarat berkaitan penyediaan laporan Pendekatan Kajian (LPK) – kajian Rancangan tempatan Daerah Hulu Terengganu, Terengganu 2035 (penggantian) telah diadakan pada hari ini yang dipengerusikan oleh Ybr. TPr Doktor Dzul Khaimi bin Khailani, Pengarah Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Zon Timur (PPZR).

Mesyuarat ini turut dihadiri oleh Wakil daripada PLANMalaysia@Terengganu, Ketua-Ketua jabatan dan Bahagian MDHT serta perunding yang telah dilantik iaitu Planners M Consult Sdn. Bhd.

Tujuan Mesyuarat diadakan adalah bagi membincangkan keperluan-keperluan bagi penyediaan laporan pendekatan kajian (LPK) bagi kajian Rancangan tempatan Daerah Hulu Terengganu, Terengganu 2035 (penggantian).

Pin It

MDHT logofooterMAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU,
21700 Kuala Berang,
Terengganu Darul Iman.

TALIAN AM : 09-6811 149 / 466
FAKS : 09-6811 655
E-MEL : mdht@terengganu.gov.my
WAKTU OPERASI : Ahad - Khamis | 8:00pg - 5:00ptg

Penafian : Majlis Daerah Hulu Terengganu tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Majlis Daerah Hulu Terengganu

MyGov Portal
TERENGGANU PAY
BILANGAN PREMIS DI BAWAH SELIAAN MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU TERENGGANU