PERJUMPAAN PIHAK TENAGA NASIONAL BERHAD(TNB), UNIT LAND PLANNING MEWAKILI BAHAGIAN GRID BERSAMA JABATAN PERANCANGAN, PEMBANGUNAN DAN LANSKAP, MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU

RABU, 11 JANUARI 2023: Perjumpaan pihak Tenaga Nasional Berhad(TNB), Unit Land Planning mewakili Bahagian Grid bersama Jabatan Perancangan, Pembangunan dan Lanskap, Majlis Daerah Hulu Terengganu bertempat di Bilik Mesyuarat Utama, Majlis Daerah Hulu Terengganu. Hadir mempengerusikan perjumpaan ini ialah Tn. Haji Lukema Meri bin Salleh@ Abdul Latif, Yang Dipertua MDHT, Pn. Norida binti Mustapa, Ketua Jabatan Perancangan Pembangunan dan Lanskap, Ketua Jabatan Kejuruteraan, Ketua Bahagian Lanskap dan Ketua Bahagian Kawalan Bangunan.

Tujuan perjumpaan ini adalah sebagai medium dan platform bagi pihak TNB dalam memberi penerangan ringkas sebagai makluman awal kepada MDHT tentang perancangan pembangunan masa hadapan melibatkan infra Grid TNB di sekitar Daerah Hulu Terengganu. Justeru itu, melalui perjumpaan ini juga pihak TNB berhasrat untuk mendapatkan dan mengambil maklum sekiranya terdapat saranan dan cadangan daripada MDHT berhubung penerangan dan makluman perbincangan.

Pin It

MDHT logofooterMAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU,
21700 Kuala Berang,
Terengganu Darul Iman.

TALIAN AM : 09-6811 149 / 466
FAKS : 09-6811 655
E-MEL : mdht@terengganu.gov.my
WAKTU OPERASI : Ahad - Khamis | 8:00pg - 5:00ptg

Penafian : Majlis Daerah Hulu Terengganu tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Majlis Daerah Hulu Terengganu

MyGov Portal
TERENGGANU PAY
BILANGAN PREMIS DI BAWAH SELIAAN MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU TERENGGANU