TAKLIMAT DAN LAWATAN TAPAK PROJEK AKHIR PELAJAR DIPLOMA PELANCONGAN REKREASI DARIPADA POLITEKNIK HULU TERENGGANU BERKENAAN TAMAN REKREASI AWAM KUALA BERANG

ISNIN, 20 FEBRUARI 2023: Sesi Taklimat dan Lawatan Tapak Projek Akhir Pelajar Diploma Pelancongan Rekreasi daripada Politeknik Hulu Terengganu berkenaan Taman Rekreasi Awam Kuala Berang. Hadir mempengerusikan sesi ini ialah Tn. Haji Lukema Meri bin Salleh@ Abdul Latif, Yang Dipertua Majlis Daerah Hulu Terengganu diiringi oleh En. Amin Khalili bin Mohd Shaifol, Penolong Arkitek Landskap Majlis Daerah Hulu Terengganu.

Turut menyertai sesi ini ialah pegawai pengiring daripada Politeknik Hulu Terengganu yang terdiri daripada Encik Khairul Bin Mohd Azemi, Ketua Program DRT & Penyelia Projek Pelajar, Encik Mohd Azamrul Bin Harun Penyelaras Projek Pelajar, Puan Balqis Binti Ahmad Shahar Penyelia Projek Pelajar dan Encik Muhammad Fahmie Bin Azmi Penyelaras Projek Pelajar bersama-sama dengan 12 orang pelajar.

Pin It

MDHT logofooterMAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU,
21700 Kuala Berang,
Terengganu Darul Iman.

TALIAN AM : 09-6811 149 / 466
FAKS : 09-6811 655
E-MEL : mdht@terengganu.gov.my
WAKTU OPERASI : Ahad - Khamis | 8:00pg - 5:00ptg

Penafian : Majlis Daerah Hulu Terengganu tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Majlis Daerah Hulu Terengganu

MyGov Portal
TERENGGANU PAY
BILANGAN PREMIS DI BAWAH SELIAAN MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU TERENGGANU