YANG DIPERTUA, SETIAUSAHA AHLI- AHLI MAJLIS DAN KETUA- KETUA JABATAN, BAHAGIAN DAN UNIT MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU BERGAMBAR BERSAMA TUAN SETIAUSAHA MAJLIS PERBANDARAN KANGAR DI JAMBATAN TUANKU SYED PUTRA, KUALA PERLIS

YANG DIPERTUA, SETIAUSAHA AHLI- AHLI MAJLIS DAN KETUA- KETUA JABATAN, BAHAGIAN DAN UNIT MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU BERGAMBAR BERSAMA TUAN SETIAUSAHA MAJLIS PERBANDARAN KANGAR DI JAMBATAN TUANKU SYED PUTRA, KUALA PERLIS DI KG. SEBERANG RAMAI@ KAMPUNG WARNA WARNI, KUALA PERLIS

SELASA, 31 MEI 2022: Yang Dipertua, Setiausaha Ahli- ahli Majlis dan Ketua- ketua Jabatan, Bahagian dan Unit Majlis Daerah Hulu Terengganu bergambar bersama Tuan Setiausaha Majlis Perbandaran Kangar di Jambatan Tuanku Syed Putra, Kuala Perlis di Kg. Seberang Ramai@ Kampung Warna Warni, Kuala Perlis.
Ucapan terima kasih dan penghargaan kepada Tuan Yang Dipertua, Setiausaha dan semua Pegawai dan kakitangan Majlis Perbandaran Kangar yang sudi meluangkan masa dan memberikan layanan yang mesra dan kerjasama yang baik sepanjang lawatan ini berlangsung. Semoga lawatan ini dapat mengeratkan silaturrahim dan menggalakkan kerjasama dan hubungan kerja yang baik di masa hadapan.
Pin It

MDHT logofooterMAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU,
21700 Kuala Berang,
Terengganu Darul Iman.

TALIAN AM : 09-6811 149 / 466
FAKS : 09-6811 655
E-MEL : mdht@terengganu.gov.my
WAKTU OPERASI : Ahad - Khamis | 8:00pg - 5:00ptg

Penafian : Majlis Daerah Hulu Terengganu tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Majlis Daerah Hulu Terengganu

MyGov Portal
TERENGGANU PAY
BILANGAN PREMIS DI BAWAH SELIAAN MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU TERENGGANU